elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Habitatge atén a 34 famílies front a problemes d’hipoteques i sobreendeutament

  L'Oficina Municipal d'Habitatge, a través d'un conveni amb Adicae, ha atés des de juny de 2017 a un total de 34 famílies que sol·licitaven informació front a problemes de vivenda i endeutament. Totes les consultes han estat referides a la reclamació de la devolució de les despeses de formalització d'hipoteca, i entorn del 50% també sobre les clàusules sòl.

  Aquest assessorament forma part de l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament i Adicae que es va iniciar al juny de 2016, en virtut del qual els veïns i veïnes de la ciutat han pogut consultar qualsevol problema relacionat amb la vivenda cada últim dijous del mes a l'Oficina Municipal d'Habitatge. D'aquest mode, assessors i especialistes d'Adicae ofereixen informació i resolen els dubtes dels consumidors sobre les hipoteques que tenen contractades per tal de revisar-les, així com d'observar si tenen qualsevol tipus de clàusula abusiva i, si cal, com reclamar la seua eliminació a l'entitat financera corresponent.

  Cal recordar que la recent creació de l'Oficina Municipal d'Habitatge amb la seua corresponent assignació de mitjans i recursos econòmics i humans, així com l'atribució de les competències corresponents, té com a finalitat primordial concentrar i coordinar totes les actuacions en matèria de vivenda.

  comentaris 2 comentaris
  Pajis
  Pajis
  05/01/2018 05:01
  basta d'abusos laborals

  Si l'alcalde de Castelló buscara en Google "adicae abusos laborales" deixaria de donar diners públics a esta ascociación que ven fum als seus socis i abusa dels seus treballadors

  Pujar