25 d’octubre de 2020 25/10/20

Un nou cor gòspel arriba a Castelló

Un nou cor gòspel arriba a Castelló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Un nou cor gòspel arriba a Castelló - (foto 2)

  Una nova iniciativa aterra a Castelló. Gospel Experience Project s'instal·la en aquesta ciutat perquè no hi ha molta oferta vocal moderna com pot ser un cor, ha assegurat el seu manager, Joan Ballesteros.

  El cor estarà compost per 30-35 persones amateurs. La presentació de cara al públic es realitzarà al gener, i ja serà després de vacances de nadal quan es publicarà la primera data de l'assaig.

  Així doncs, el mateix ha explicat que el projecte consistirà en dos assajos mensuals d'una hora i mitja de duració, i que cada tres o quatre mesos hi haurà tallers específics on es convidarà a altres directors especialistes en música gòspel.

  Ballesteros ha afirmat que esperen molta participació per part de la gent, ja que no és un projecte coral que siga molt comú. Han detectat que en altres ciutats on tampoc estava aquesta tradició, sí que hi havia molta demanda. “Quan algú té l'oportunitat de cantar música gòspel, s'apunta ràpidament”.

  Aquest projecte arrancarà principalment a Castelló, a l'escola de música (Castelló Musical), però no es descarta que es puguen expandir per més ciutats d'aquesta província. Així mateix, també es poden trobar a Eivissa, Mallorca, València, Múrcia, Màlaga, Saragossa, Sant Sebastià, Barcelona, Madrid i Galícia.

  Pujar