24 de setembre de 2020 24/9/20

Garcia: “Compromís és l'única força capaç de liderar un govern que plante cara a les polítiques destructives de la dreta”

Garcia: “Compromís és l'única força capaç de liderar un govern que plante cara a les polítiques destructives de la dreta” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Garcia: “Compromís és l'única força capaç de liderar un govern que plante cara a les polítiques destructives de la dreta” - (foto 2)

  El candidat a l'Alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que "durant la jornada de lluita de l'1 de maig, Castelló ha donat veu a totes les reivindicacions i demandes salarials i laborals que els treballadors i treballadores porten reclamant durant tants anys per tal d'aconseguir un treball i un salari digne". Per això, Garcia ha afirmat que "Compromís, és l'única força capaç de liderar un govern progressista a la ciutat de Castelló que plante cara a les polítiques precàries que ha instaurat la dreta i que ha portat a la vulnerabilitat a moltíssims treballadors i treballadores".

  Així, "la reforma laboral que va instaurar el Partit Popular ha portat a la precarietat a molts treballadors i treballadores, i Compromís per Castelló volem eradicar aquesta situació tornant els drets i les oportunitats amb treballs i salaris dignes a les persones que durant el govern popular ho van perdre tot", ha manifestat l'edil. D'altra banda, el candidat també ha expressat "la necessitat de garantir les pensions de la gent que ha estat treballant durant tant de temps".

  "Les pensions, juntament amb la inclusió social, l'educació i la sanitat són les quatre potes de l'estat del benestar i que, per tant, són les que garanteixen una vida digna a les persones. No podem permetre que aquests quatre drets siguen vulnerats", ha afirmat el candidat.

  Des de Compromís "seguirem treballant per defensar els drets i les oportunitats de les persones per poder aconseguir el que pertany a tots i totes els treballadors i treballadores, la seua dignitat professional i el benestar que el Partit Popular els ha arrabassat amb la reforma laboral", ha manifestat el candidat a l'Alcaldia i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

  Pujar