elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Garcia: “Aprovem el pressupost més alt de la nostra història per a generar ocupació i promoure l’economia verda que Castelló necessita”

Garcia: “Aprovem el pressupost més alt de la nostra història per a generar ocupació i promoure l’economia verda que Castelló necessita”
  • El portaveu de Compromís aposta per què l’Ajuntament siga motor econòmic amb contractacions i obres públiques

El ple de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui el pressupost per a l’exercici de 2021, uns comptes que suposen “el pressupost més alt de la nostra història, amb 193 milions d’euros, per a generar ocupació i promoure l’economia verda que Castelló necessita”. Així ho ha manifestat el portaveu de grup municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, qui ha explicat que “una situació excepcional com la que vivim requereix recursos i esforços excepcionals i això és el que té aquest pressupost: el suport d’altres administracions per a arribar més lluny que mai”.

Garcia ha destacat que, des de Compromís per Castelló, “defensem que l’Ajuntament que continue liderant la recuperació econòmica, el benestar de les famílies i la creació de llocs de treball”  i ha posat l’accent sobre els pilars fonamentals del pressupost: la creació d’ocupació, l’impuls de l’economia verda i del teixit econòmic de proximitat i la consolidació d’un escut social que no deixe ningú enrere.

“Estem davant d’un pressupost ambiciós i conseqüent amb la situació que estem vivint, que aposta per la inversió i la creació de llocs de treball, que ha de servir per pal·liar els efectes de la crisi i avançar en la recuperació econòmica”, ha assegurat Garcia. L’edil ha destacat que aquests comptes “donen esperança a molts sectors estratègics de la nostra ciutat que necessiten el suport d’aquest ajuntament per tirar endavant, com és el cas de l’hostaleria, el comerç, l’oci, la cultura i els moviments associatius”.

Una altre del components essencials d’aquest exercici econòmic seran les inversions en Educació, “per a reformar i construir nous centres i multiplicar les oportunitats de futur de la joventut amb un aposta decidida per la Formació Professional”, ha incidit el portaveu de Compromis.

El pressupost 2022, per a l’1 de gener

Garcia també ha parlat en la seua exposició del retard amb què arriben aquests pressupostos que “Compromís haguérem volgut aprovar molt abans”. “És evident que autocrítica, sempre constructiva, i el nostre repte, el nostre compromís amb la gent de Castelló, es tindre el pressupost de 2022 aprovat l’1 de gener”, ha assegurat el portaveu.

Pujar