19 de setembre de 2020 19/9/20

La Gaiata 3 presenta als seus representants per al 2020

La Gaiata 3 presenta als seus representants per al 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 3
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 3
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 3 presenta als seus representants per al 2020 - (foto 2)
  La Gaiata 3 presenta als seus representants per al 2020 - (foto 3)
  La Gaiata 3 presenta als seus representants per al 2020 - (foto 4)

  La Gaiata 3 Porta del Sol ha viscut aquest dissabte la presentació de les seues màximes representants per a l'exercici fester 2020, Stella Alen i Raquel Provinciale. Ambdues van viure una nit d'emoció celebrada en el Palau de la Festa, la qual s'ha convertit per unes hores en un antic teatre novaiorqués.

  Un escenari de luxe que s'ha convertit en un gran circ que ha traslladat a tots els assistents a un món on tot és possible i els somnis es compleixen. Una clara picada d'ullet a les protagonistes de la nit que viuran aquest pròxim any un somni fet realitat, i a la història de la Gaiata 3 que enguany celebra els seus primers 75 anys de vida lluitant per mantindre viva la tradició de la Magdalena.

  Sens dubte, una nit plena d'il·lusió i emocions en la qual la Padrina, Raquel Provinciale Cassalla i la Padrina Infantil, Stella Alen Lázaro, han brillat amb llum pròpia com a màximes representants d'aquest xicotet i cèntric sector que és la Porta del Sol, escortades pel seu President, Vicente Provinciale Martí, i abrigallades per la seua comissió.

  Al costat d'elles, la comissió d'enguany estarà formada per: Mireia Ribes Usó como Madrina de Honor, Marina Edo Ribes
  como Madrina de Honor Infantil; la Gaiatera de Honor Elisabet Capdevila Lavernia, las Damas de Honor Maribel Lázaro Trujillo, Patricia Pascual Fernández, Myriam Salvador Lobo, Ana Montoliu Puerto, Mari Carmen Lázaro Juárez, Sonia Puchol Sancho y Alba Ribes Usó y las Damas de Honor Infantiles Aitana Ghacham Badía, Valeria Sancho Herrando i Carolina Martín Gimeno.

  La Madrina Infantil del 2019 i Gaiatera d'Honor Infantil Sofia Sancho Herrando i el President Infantil del 2019 i Gaiatero d'Honor Marc Tomás Sustaeta es van acomiadar amb gran emoció del seu càrrec al costat de la Padrina del 2019 Sara Martín Gimeno, qui enguany serà Dama de la Ciutat. Al costat d'elles, els Vicepresidents Adrián Lázaro Trujillo i Carlos Provinciale Cassalla i els acompanyants Alex Lázaro Trujillo i José Luís Tomás Aparici i les col·laboradores Sara Sánchez Olivares i Neus Badía Portolés.

  Festes de la Magdalena 2020

  Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
  Pujar