23 de setembre de 2020 23/9/20

La Gaiata 1 presenta a Rebeca Barberán i Marta Muñoz

La Gaiata 1 presenta a Rebeca Barberán i Marta Muñoz - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2019 - Gaiata 1 - Presentació
  Castelló - Magdalena 2019 - Gaiata 1 - Presentació
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 1 presenta a Rebeca Barberán i Marta Muñoz - (foto 2)
  La Gaiata 1 presenta a Rebeca Barberán i Marta Muñoz - (foto 3)

  Rebeca Barberán Gimeno i Marta Muñoz Moreno han sigut presentades oficialment Madrina 2019 i Madrina Infantil 2019, respectivament, de la Gaiata 1, Brancal en un acte realitzat en el Palau de la Festa de Castelló. Al costat d'elles, els màxims càrrecs per a aquest curs fester de la Magdalena 2019 també són el President Arturo Espanya Marzá i el President Infantil Marcos Prades Gómez.

  L'acte també va servir de comiat per a la Madrina Infantil del 2018 Paula Beltrán Soler i per a la Madrina 2018 i Dama de la Ciutat 2019 María Iturral de Cubertorer. També el vicepresident, Santiago Quiroga Alegre, va pujar a l'escenari com actuant en la presentació.

  Quant a la comissió infantil, està formada per la Madrina d'Honor Infantil Clara Beltrán Soler, les Dames d'Honor Infantils Victoria Alejandra de Francia Pitarch, Clara Colón Matamoros y Lidón Prades Gómez. Els seus acompanyants infantils són Federico Pablo de Francia Pitarch, Cristóbal Colón Vilaseca, Arnau Colón Vilaseca y Jordi Colón Matamoros.

  La comissió d'adults està formada per la Madrina d'Honor Carla Batalla Cortés, la Gaiatera d'Honor Paula Aso Toledo, les Dames d'Honor, Alicia López Bellés, Clara Carceller Fernández, María Montañana Grijalbo y Lourdes Barberán Gimeno. Els seus acompanyants són Víctor Palacio Bernad, Antonio Arista Monferrer, Santiago Calaforra Ramada, Cristóbal García Soler, Héctor Martínez Clemente y Omar García Oller.

  La portaestandard i la portaestandad infantil són Mar Esteve García i Alba Moreno Verdejo, respectivament. També es va comptar amb la col·laboració de Marina Redó Fortanet, María Soriano Ruiz, Anna Feliu Usó y Paola Moya Fibla.

  L'acte, que ha estat presentat per Ana Escudero Monje, Lucía Madero Agost y Beatriz Iturralde Cubertorer, ha comptat amb una presentació d'un musical de Michael Jackson. A més, han lliurat el premi “Brancaler de 2019”, reconeixement establit per primera vegada cap a entitats, empreses o persones que col·laboren amb la Gaiata i que es lliurarà cada any a partir d'ara.

  A més, durant l'acte han rebut homenatge en forma d'ofrenes de diferents entitats entre les quals destaquen les Associacions germanades: Falla L'Ambient de Vall D'uixó - Hoguera San Blas de Alicante - Falla El Caduf de Benicarló y Falla Convento de Jerusalén de Valencia que, lamentablement no ha pogut assistir

  També han comptat amb la presència d'entitats que, encara que no estiguen germanades, mantenen una relació d'especial amistat amb la Gaiata 1, com són La Falla Universitat Politécnica de Valencia, Centro Aragonés, Centro Gallego, Cavallers de la Conquesta, Festes de Carrer, Federación de Collas, CD Castellón, entre unes altres.

  Pujar