5 de desembre de 2020 5/12/20

La Gaiata 12 presenta a Lucía Benítez i Lidia Gómez

La Gaiata 12 presenta a Lucía Benítez i Lidia Gómez - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2019 - Presenación G12 El Grau
  Castellón - Magdalena 2019 - Presenación G12 El Grau
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 12 presenta a Lucía Benítez i Lidia Gómez - (foto 2)
  La Gaiata 12 presenta a Lucía Benítez i Lidia Gómez - (foto 3)
  La Gaiata 12 presenta a Lucía Benítez i Lidia Gómez - (foto 4)

  El dissabte a la nit la Gaiata 12 es va vestir de gala per a presentar a les seues padrines per a la Magadalena 2019, que ja calfa motors. Les triades per a aquest nou any han sigut Lucía Benítez i Lidia Gómez, els qui van gaudir d'una nit carregada d'emoció i alegria.

  L'acte va estar dirigit pel vicepresident de la comissió, Joan Torrent Guillamón, i va girar sota la temàtica de la participació de la gent del sector mariner en el pregó de la Magdalena.

  El Palau de la Festa va ser l'escenari triat per a aquest moment tan especial que marca l'inici d'un nou any, on a més es va rendir un especial homenatge a les representants en la història de les festes.

  La cort infantil de la Gaiata 12 d'aquesta formada per: Gal.la Mateu López, Leyre García Cano, Mayra Benzal Osuna, Sofía Mateo Cuevas, Lara Martínez Querol, Anaraida Giménez Junquera, Andrea Hernández Campos, Valle Benzal Osuna, Leyre Foruria Barbosa, Nieves Fernández de Marcos Llorens, Ania Zabalo Campos, Susan Soriano Lluch, Paz Rubio Rafels, Marina Torrent Martínez.

  La comissió per la seua part la componen Ainara Alfaro i María López Galí, acompanyades en qualitat de president de Juan Antonio Tirado Serrano.

   

  Pujar