27 de setembre de 2020 27/9/20

La Gaiata 5 Hort Dels Corders presenta a les seues madrines

La Gaiata 5 Hort Dels Corders presenta a les seues madrines - (foto 1)
  • Lledó García Marín i Janire Jaen Toribio seran les representants de les festes de la Magdalena del 2018

Galeria de fotos
Castellón - Magdalena 2018 - Gaiata 5 - Presentación
Castellón - Magdalena 2018 - Gaiata 5 - Presentación
MÉS FOTOS
La Gaiata 5 Hort Dels Corders presenta a les seues madrines - (foto 2)
La Gaiata 5 Hort Dels Corders presenta a les seues madrines - (foto 3)
La Gaiata 5 Hort Dels Corders presenta a les seues madrines - (foto 4)

La Gaiata 5 Hort Dels Corders s'ha traslladat fins a l'antic Egipte per a presentar a les seues Madrines de les festes de la Magdalena del 2018. Un viatge al desert però amb tocs magdaleneros para no perdre la tradició.

Amb aquesta ambientació tan original s'ha volgut exaltar a Lledó García i Janire Jaén, Madrina i Madrina Infantil respectivament de la Gaiata 5. El Palau de la Festa ha viscut una nit de dissabte inoblidable amb aquesta actuació tan egípcia.

La presentació ha començat amb dues xiques que van al museu de belles arts de Castelló a veure una exposició sobre l'antic Egipte. Una vegada allí han llegit un jeroglífic egipci que els ha trasllat al mateix Egipte on s'han trobat amb el faraó i la faraona per a realitzar un viatge inoblidable fins a acabar amb la bandera de Castelló. Una gaiata egípcia humana ha donat punt final a aquesta entranyable actuació.

En este any inoblidable la Madrina Lledó García estarà acompanyada per les seues Dames d'Honor Carla Parra Bellido, Paula Hernandez Capdevila, Paula Jimenez Colomo, Sara Martinez Muñoz, Lorelín Yolibel Nou, Irene Arasa Miralles, Rosa Martinez Muñoz i Andrea Estevez Mora.

Per la seua banda, a Janie Jaén li acompanyarà la seua Madrina d'Honor Infantil, Laia Clausell i les seues Dames d'Honor Vera Rodríguez Sánchez, Vera Castillo Tena, Lledó Martín Quintana, María Marzá Torres, Ariadna Sola Miralles, Victoria Faubell Miralles i Almudena Garbí Nou així com els acompanyants Pau Pérez Fabregat i Xavi Martín Quintana.

Festes de la Magdalena 2018

Festes de la Magdalena 2018Entrar en el especial
Pujar