29 de novembre de 2020 29/11/20

La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió

La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 6
  Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 6
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió - (foto 2)
  La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió - (foto 3)
  La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió - (foto 4)
  La Gaiata 6 celebra l'arribada del nou any fester amb la presentació de la seua comissió - (foto 5)

  El Palau de la Festa de Castelló va tornar a ser l'escenari triat aquest dissabte per a presentar als membres de la comissió que representaran a la Gaiata 6 durant les pròximes festes de la Magdalena.

  “Una gala d'aniversari”, així van definir la cita els membres de la gaiata, els qui van preparar tot l'esdevingut durant la nit amb molt d'afecte. L'acte va estar conduït per les germanes Vanesa i Noelia Pérez Monfort, que van exercir de mestres de cerimònies davant l'atenta mirada de tots els assistents.

  Amb tot preparat, l'escenari va començar a rebre als protagonistes de la nit sent els primers a trepitjar-lo les col·laboradors (Sofía Civera Mari, Alejandra Gallén Montañés, Claudia Beltrán Palència, Noelia Hernández Andrés, María Lumbreras Catalá, Clara Sanz Sobrino, Laura Soto Aliaga i Neus Roures Martínez), estendards (Sergio Hernández Andrés i Pedro Cumba Llorenç) i madrines sortints.

  Després d'ells van pujar a les taules les dames i la comissió infantil, els qui van donar pas als càrrecs de la Magdalena 2020 que enguany ostentaran Camila Castelluchio Monroy (Madrina), Daniella Gimeno Segarra (Madrina Infantil) Esteban Gual Ibáñez (President) i Manuel Lumbreras Catalá (President Infantil).

  Tots van ser rebuts amb afalacs i paraules d'afecte, donant pas així a unes ofrenes plenes de sorpreses per a les protagonistes, unes sorpreses amb molt de ritme perquè les dues venien de part de grups de ball de Castelló amb els quals tenen relació.

  Així la Gaiata 6 va donar per iniciat un nou curs fester, que segur deixarà grans records entre tots els seus integrants.

  Pujar