16 de novembre de 2019 16/11/19

La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs

La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs - (foto 1)
  • Victoria González Marco i Paula Hernández Capdevila són les pròximes madrines 2020

GALERIES DE FOTOS
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 5
Castelló - Magdalena 2020 - Presentació Gaiata 5
MÉS FOTOS
La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs - (foto 2)
La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs - (foto 3)
La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs - (foto 4)
La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs - (foto 5)

Aquest dissabte ha tingut lloc la presentació de la Gaiata 5 en el Palau de la Festa. Una festa en la que no va parar d'haver-hi sorpreses per a tots, però sobretot, les més impressionades van ser la madrina infantil i la madrina, els qui desconeixien totalment la temàtica de la presentació, com és tradicional.

Encara queesta vegada ha sigut una mica diferent. Victoria González Marco, madrina infantil, i Paula Hernández Capdevila, madrina, van ser les reines dels escacs, una va ser la reina negra i una altra la reina blanca. Com si del país dels escacs es tractara, un narrador va anar contant la història i les reines enfrontades, van acabar convertint-se en reines les dues.

D'una banda, també van assistir a la presentació la madrina d'honor infantil, Raquel García Padial, les dames d'honor infantils, Naia Rodríguez Sánchez, Abril De Diego Llorens, Paula Marzá Torres, Vera Rodríguez Sánchez, Carmen Paloma Ortega Tena, Valeria González Marco, Lucia Castellet Gallén, Vera Castillo Tena, María Marzá Torres, Lledó Martín Quintana i Victoria Faubell Miralles, acompanyades per Pau Pérez Fabregat, Jorge Frias Padial, Manel Frias Padial, Xavi Martín Quintana i Hugo Rodríguez Esteve.

I, d'altra banda, estaven la madrina d'honor, Irene Arasa Miralles, les dames d'honor, Andrea Estevez Mora, Rosa Martínez Muñoz, Sara Martínez Muñoz, María Albalat Moliner, Paula Jiménez Colomo, Maria Tena Colom, Alba María Esteve Mendoza, Paula Esteve Mendoza i Carmen Santolaria Beltrán, qui anaven acompanyades per Omar García Oller, Eric Andreu Pallarés, José Antonio Naranjo Ojeda, Pedro Espada Bueso, Miguel Uriel Sola Miralles, Jose Luis Busto Rios, Ribén Trencat Vives, Alexandre Peinado Llopis i Israel Rodriguez Valiño.

Família i amics tampoc es van voler perdre l'acte, al qual també Laia Clausell Fabregat, va passar de madrina infantil 2019 a dama de la ciutat 2020, i en el qual Carla Parra Bellido va deixar de ser madrina 2019 i es va convertir en dama de la ciutat 2020.

ocultar
La Gaiata 5 ambienta la seua presentació amb el joc dels escacs
Pujar