elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fiscalia demana 19 anys de presó per a l'home acusat d'agredir sexualment de la seua neboda menor d'edat a Castelló

La Fiscalia demana 19 anys de presó per a l'home acusat d'agredir sexualment de la seua neboda menor d'edat a Castelló
  • L'encausat acudia al domicili de la víctima sota el pretext de passar estones amb la seua família i aprofitava per a sotmetre a la xiqueta a diversos actes de caràcter sexual

Demanen 19 anys de presó per a l'home acusat d'agredir sexualment de la seua neboda menor d'edat. El dimarts comença en l'Audiència  Provincial de Castelló el juí en el qual el Ministeri Fiscal acusa el processament d'un delicte continuat d'agressió sexual a una menor, un delicte de provocació sexual i un delicte de determinar a una menor participar en delictes de naturalesa sexual.

La Fiscalia manté que l'encausat acudia al domicili de la víctima sota el pretext de passar estones amb la seua família, i aprofitava la relació de confiança per a sotmetre a la xiqueta a diversos actes de caràcter sexual.

Els fets van començar l'any 2019, quan la xiqueta tenia 9 anys, i es van prolongar fins a l'any 2022. L'acusació pública sosté que, a vegades, l'home li posava vídeos de tipus eròtic i sexual a la menor i en la primavera de 2022, la va portar a un club d'alternació on la xiqueta va presenciar com el processament mantenia relacions sexuals amb una dona.

El processament li prometia regals a la menor si accedia a practicar determinats actes sexuals o l'amenaçava amb matar als seus pares si comptava una cosa de la qual succeïa.

Pujar