elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de la Taronja incorporarà bosses reutilitzables per a reduir la petjada de carboni

La Fira de la Taronja incorporarà bosses reutilitzables per a reduir la petjada de carboni
  • El BOP publicarà la setmana vinent les bases de la Fira de la Taronja que enguany aporta seguretat jurídica a l'organització

El pròxim 6 de desembre s'iniciarà a Castelló la Fira de la Taronja que en la seua onze edició eliminarà les bosses de plàstic i incorporarà les bosses reutilitzables. L'objectiu, segons Fernando Navarro, regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, és eliminar la petjada de carboni.

Així mateix, aquesta edició incorpora com a novetat que aporta seguretat jurídica a l'organització perquè en el cas que es venguen productes que no corresponen a les parcel·les declarades, el venedor haurà d'abandonar el seu lloc en la fira.

Per a Navarro, se cerca “dignificar l'agricultura”.

El preu de la venda de taronges serà de 3 euros quatre quilos, un preu quatre vegades superior al preu que embenen els agricultors en el camp.

Places Fadrell i Na Violant

La fira es realitzarà en les places Fadrell i Na Violant de Castelló amb 42 llocs de venda. No obstant això, “si hi ha més demanda, cercarem obrir la fira a la plaça María Agustina i la plaça de les Pintures”, ha explicat.

Pujar