30 de maig de 2020 30/5/20

Les festes de la Magdalena 2020 porten amb si un programa extens d’esdeveniments esportius

Les festes de la Magdalena 2020 porten amb si un programa extens d’esdeveniments esportius - (foto 1)
  • Els ciutadans podran gaudir de més d’una dotzena d’esports diferents

L’esport serà un dels grans protagonistes de la agenda esportiva de Magdalena. Aquesta setmana, la capital de la Plana es presenta com a escenari de diverses competicions.

A nivell campionat, el voleibol i el bàsquet seran els grans protagonistes amb partits de superlliga masculina i femenina en el cas del voleibol, i partits de diverses categories (EBA i LEB OR) de bàsquet. D’altra banda, part del protagonisme ho tindran també esports com el futbol sala en categoria masculina i femenina, el billar, l’hoquei, l’handbol femení, la pesca marítima, el tennis de taula, la hípica i el bàsquet en cadira de rodes. 

A més, una de les incorporacions mes recents a l’agenda esportiva magdalenera es la marató de cubbà. Aquest esdeveniments que celebra enguany la seua segona edició estarà obert a la participació de tothom. El cubbà es una modalitat esportiva basada en tècniques de l’exercici aeròbic que permetrà gaudir als participants d’una sèrie de exercicis i coreografies seguint una metodologia de moviment i al ritme dels diferents estils de ball: llatí, funky, house... També tenen un pes important dins del calendari de festes esports tan tradicionals de la nostra província com la Pilota Valenciana, amb el XII Trofeu de Pilota Valenciana al Trinquet Municipal del Parc Esportiu Sindical o el Boli, amb la celebració de la final del XXI Campionat Mundial de Boli al Parc dels Jocs Tradicionals (Segon Molí).

Per la seua part, els més menuts de la ciutat també seran protagonistes en la agenda esportiva amb activitats especials per a ells com un taller d'iniciació al raspall per a xiquets i xiquetes, una partida d’exhibició de Pilota Valenciana on participaran des de els més menuts fins als més veterans del Club Pilotari de Castelló, el XII Campionat de Boli Infantil, diverses partides de escacs i a la modalitat d’hípica, el Concurs Nacional de Salt d’obstacles Infantil.

La BBVA 5k volta a peu a Castelló, XX Trofeu Luis Adsuara es situarà com a colofó de les festes de la Magdalena 2020. Es tracta d’un dels esdeveniments més festius i participatius on des dels més menuts fins al més veterans podran gaudir de l’esport en la seua versió més divertida.

Festes de la Magdalena 2020

Festes de la Magdalena 2020Entrar en el especial
Pujar