24 de novembre de 2020 24/11/20

Les festes en domicilis marquen la primera nit de toc de queda a Castelló

Les festes en domicilis marquen la primera nit de toc de queda a Castelló - (foto 1)
  • La Policia Local fa un balanç positiu de la primera nit

Primera nit de toc de queda a la ciutat de Castelló, i amb ella el primer balanç. Des de la Policia Local destaquen la normalitat en el servei perquè no hi ha hagut cap incidència greu, durant les hores del toc de queda.

Aquest dissabte la restricció de mobilitat va començar a les 01.00 hora fins a les 6 del matí, temps durant el qual s'han registrat una desena de serveis sent les festes en domicili les intervencions més comunes.

Concretament per festes en domicilis la Policia Local de Castelló ha realitzat 7 serveis, tots s'han solucionat amb presència policial i han cessat les molèsties veïnals en finalitzar el servei.

Destaca també les intervencions per molèsties en via pública, la Policia local ha intervingut en tres ocasions solucionant aquestes incidències amb presència policial.

Finalment, la Policia Local de Castelló ha instruït dos atestats per dos conductors que circulaven amb influència de begudes alcohòliques i s'ha formulat també una denúncia administrativa a un ciclista embriac.

Pujar