elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
MAGDALENA 2023

15 ferits lleus en l'eixordadora mascletà de Reyes Martí a Castelló

15 ferits lleus en l'eixordadora mascletà de Reyes Martí a Castelló
  • La majoria presentaven ferides en rostre, colls i braços i una persona ha acabat a l'hospital per dolor d'oïdes

La Policia Local de Castelló ha confirmat diversos ferits lleus en la primera mascletá de concurs de la Magdalena 2023 que ha disparat Reyes Martí.

En total, quinze persones han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris desplaçats per a l'esdeveniment pirotècnic i una d'elles ha acabat a l'hospital.

De fet, fins al lloc s'han desplaçat diverses persones i fins i tot també l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor de Festes, Omar Braina, per a conèixer l'estat dels ferits, tots de caràcter lleu.

En total s'han produït 15 ferits, 14 d'ells amb ferides lleus en rostre, coll i braços, ateses pels serveis sanitaris municipals in situ, sense necessitat de ser traslladats. Només un d'ells ha hagut de ser derivat a l'hospital general per un fort dolor d'oïda. Des del departament de salut de l'hospital General de Castelló han indicat que després de ser atés en Urgències, "ha rebut l'alta amb seguiment per part de l'especialista en l'otorrino".

Un fet que recorda a l'incident en la mascletà de València del passat divendres, que va deixar altres 13 ferits en similars circumstàncies.

L'incident s'ha produït en desviar-se una carcassa en l'avinguda caputxins encreuament amb el carrer Bernat Artola, dode ha esclatat l'artefacte prop del sòl, un fet que està sent investigat per l'autoritat competent per a determinar les causes.

A més durant el transcurs de la mascletà s'han atès dues persones més per lipotímia a causa de la calor. I és que, encara que a la ciutat les temperatures han sigut més primaverals que les del tòrrid diumenge, s'han aconseguit els 22 graus.

 

Pujar