20 de novembre de 2019 20/11/19

Ferit greu un motorista en xocar frontalment contra un turisme a Castelló

Ferit greu un motorista en xocar frontalment contra un turisme a Castelló  - (foto 1)
  • La Unitat d'Atestats i Recerca d'Accidents de la Policia Local de Castelló està investigant les circumstàncies del sinistre

MÉS FOTOS
Ferit greu un motorista en xocar frontalment contra un turisme a Castelló  - (foto 2)

La Policia Local de Castelló juntament amb una reguarda dels Bombers Municipals i una ambulància SAMU han intervingut aquest matí en un aparatòs accident de trànsit ocorregut en el camí La Plana a l'altura del camí Caminasset de Torrat, en el qual s'han vist implicats una motocicleta i un turisme i en el qual ha resultat ferit greu el motorista.

El sinistre s'ha produït sobre les 07:20 del matí quan, per causes que està investigant l'equip d'Atestats de la Policia Local, un vehicle i una motocicleta han col·lisionat frontalment quan el turisme efectuava un gir a l'esquerra per a accedir al camí Caminasset de Torrat.

A causa del violent impacte, el conductor de la motocicleta ha eixit acomiadat uns metres i ha caigut sobre un reguer annexe a la calçada. Diversos conductors que en aqueix moment circulaven pel camí La Plana, en veure el sinistre, han alertat immediatament al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergència, CIMSE, d'aquest accident i han informat a la Policia Local que el motorista es trobava tendit sobre el reguer i no es movia.

Fins al lloc s'han desplaçat immediatament diverses dotacions de la Policia Local de Castelló i una ambulància SAMU, els facultatius del qual, després d'estabilitzar al conductor de la motocicleta, F.M.C.R., de 49 anys d'edat, ho han traslladat d'urgència fins a l'Hospital General amb pronòstic greu, on ha quedat ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva. Per la seua banda els agents de la Unitat d'Atestats i Recerca d'Accidents de la Policia Local de Castelló han arreplegat el testimoniatge del conductor implicat i han procedit a arreplegar totes les petjades i vestigis relacionats amb l'accident.

Finalment, la Policia Local de Castelló ha tallat al tràfic el camí La Plana entre el camí Caminás i el camí Taxida. El tall de la circulació ha durat aproximadament una hora mentre es retiraven de la via els dos vehicles sinistrats i els Bombers Municipals procedien a la neteja de la calçada ja que a causa de la violenta col·lisió s'havien vessat per la via multitud de restes i líquids de motor del turisme i la motocicleta.

ocultar
Ferit greu un motorista en xocar frontalment contra un turisme a Castelló
Pujar