23 de setembre de 2020 23/9/20

Falten dos mesos per a Marató BP Castelló i 10K Facsa Castelló

Falten dos mesos per a Marató BP Castelló i 10K Facsa Castelló - (foto 1)

  Falten dos mesos per a Marató BP Castelló, que es celebrarà el diumenge 24 de febrer de 2019. En la seua novena edició, l'organització ha fet prevaldre la comoditat i rapidesa per als corredors, modificant el seu recorregut i fent-lo més rectilini. D'aquesta manera, l'àrea de la Universitat Jaume I ha quedat eliminada, reduint el desnivell de la zona. També s'han suprimit fins a nou girs en els últims 2,5 quilòmetres, així com l'última pendent del recorregut, prèvia a l'arribada a meta, que es mantindrà en el Parc Ribalta de Castelló.

  D'altra banda, la distància convocada de 10 quilòmetres, el conegut 10K Facsa Castelló, celebrarà aquest mateix dia la seua sèptima edició. Es tracta d'una distància de 10.000 metres amb un recorregut urbà homologat i inclòs al calendari de competicions de la Real Federación Española de Atletismo, que promou un alt nombre d'inscrits a causa de la seua distància, més assequible per als corredors.

  Tant els corredors inscrits a la Marató BP Castelló com al 10K Facsa Castelló iniciaran el recorregut a l'Avinguda Vila-real, de forma conjunta. Així mateix, en ambdues curses s'accedirà a la meta pujant pel carrer Saragossa i la Plaça de la Independència (coneguda com La Farola), fins a accedir al Parc Ribalta on es situarà la meta. La resta de circuit serà desvetllat pròximament.

  Queden dos mesos per a un cap de setmana on es promociona l'esport, convertint-se en una festa esportiva multitudinària de la màxima rellevància a nivell local, autonòmic i nacional, que suposa un alt impacte en el dinamisme econòmic de Castelló. A més, es celebra l'esforç i la il·lusió dels que corren, el respecte del públic allí present i el compromís incondicional de la ciutadania que surt al carrer a donar suport als corredors, sent l'animació un dels aspectes millor valorats en ambdues competicions.

  Cal recordar que actualment i fins al 5 de gener, l'organització promou la campanya 'Aquest Nadal som el millor regal', que anima a regalar la inscripció a una de les dos competicions. La forma de regalar un dorsal és senzilla, donat que en la web oficial de Marató BP Castelló hi ha habilitada una plataforma des de la qual escollir la cursa que es desitja regalar i finalitzar el procés de compra seguint els passos que s'indiquen.

  Per a més informació i inscripcions: www.maratonbpcastellon.com

  Pujar