4 de desembre de 2020 4/12/20

Cs enlletgeix al govern del Fadrell que "no augmente les subvencions del comerç local com fa amb els seus sous"

Cs enlletgeix al govern del Fadrell que "no augmente les subvencions del comerç local com fa amb els seus sous" - (foto 1)
  • Esteban Ventura assegura que si David Donate pensa que Castelló es reflecteix en el comerç està reconeixent que som una ciutat vinguda a menys

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha lamentat hui que “les subvencions municipals per a dinamitzar el comerç local no s'incrementen com sí que augmenten els sous del govern del Fadrell en un 50%”.

En aquest sentit, Ventura ha qualificat de “ridícula la quantitat de 15.000 euros en 13 comerços per a invertir en projectes d'adequació, implantació, relleu generacional, innovació i promoció”. Hui, l'edil de Ciutadans li pregunta al regidor d'Innovació Comercial “si continua pensant que Castelló es reflecteix en el comerç, perquè llavors estarà reconeixent que som una ciutat vinguda a menys gràcies a la improvisació dels governs anteriors i ara mateix del Fadrell”.

Ventura, ha assegurat que “tal com diu hui la premsa, cada dia són més els negocis que baixen la persiana per a no tornar-la a obrir”. “Tot va començar amb la crisi, els centres comercials i la llibertat d'horaris també ha contribuït però les vendes per Internet ho estan deixant morir”, ha explicat el regidor de Ciutadans.

“Alguna cosa que no han de consentir els ajuntaments”, ha matisat Ventura qui ha manifestat que “davant el comerç d'una ciutat i els seus polítics, sempre ha de prevaldre el primer, però en el *Fadrell, sembla ser, que no ho veuen igual”.

Pujar