4 de desembre de 2020 4/12/20

La ‘Enfarolà del Campanar’ precedix a l’arribada de les Gaiates

La ‘Enfarolà del Campanar’ precedix a l’arribada de les Gaiates - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2017 - Enfarolà
  Castellón - Magdalena 2017 - Enfarolà
  MÉS FOTOS
  La ‘Enfarolà del Campanar’ precedix a l’arribada de les Gaiates - (foto 2)

  Al finalitzar el Pregó, ha tingut lloc al voltant de les 22:00 hores la "Enfarolà del Campanar". Un acte en què s'instal·len elements pirotècnis en el principal símbol de la ciutat que s'encenen després d'un breu espectacle i que ha finalitzat amb el descobriment per part dels bombers d'una gran bandera local amb el cartell anuciador de les festes present al centre de la cuatribarrada.

  El conegut taller pirotècnic Reyes Martí, ha sigut l'encarregada de realitzar l'espectacle en la Plaça Major. Després d'aquest, li ha seguit un Correfocs a les 22:15 hores que ha eixit de la mateixa plaça i s'ha dirigit cap Calle Colón, Plaza Cardona Vines, continuant per Calle Mayor, Plaza de la Paz, Gasset, Puerta del Sol, Calle En medio, Antonio Maura, Caballeros i Plaza Mayor altra volta.

  Els gaiaters es preparen per a la llegada a la ciutat dels monuments lumínics per la calle San Roque però mentres tant, dues espectacles junt amb el primer castell de focs artificials, han fet brillar la primera nit magdalenera d'aquest nou cicle de festes 2017.

   

  Pujar