2 de desembre de 2020 2/12/20

Educació programa una Nit a la Biblioteca per a xiquets de 8 i 9 anys

    Vols quedar-te a dormir a la biblioteca? La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha programat una activitat per al proper 5 de desembre dins de les activitats de Castelló Ciutat Educadora. És tracta d'una activitat novedosa que es realitza per primera vegada a Castellí i consisteix a passar una nit a la biblioteca a l'Espai de Lectura Censal on els xiquets de tercer i quart de primària podran gaudir d'una sèrie d'activitats d'allò més divertides i quedar-se a dormir.

    Els xiquets i xiquetes descobriran què passa a la biblioteca una vegada es tanquen les llums i les portes. Així doncs, els animadors i animadores i participants compartiran una vetllada de jocs, contes i altres activitats amb el llibre i la màgia com a centre de tot.

    L'oferta és per a un grup d'unes 30 places per ordre d'inscripció i per participar cal inscriure's a l'Espai de Lectura Censal de l'Avinguda Casalduch. L'activitat està programada des de les 21.00 hores fins a les 09.00 hores de l'endemà. El dia d'abans, dilluns 4 de desembre, hi haurà una reunió amb les famílies a partir de les 18.45 hores.

    Els i les participants hauran de portar sopar complet (entrepà, aigua i postre), sac de dormir, bossa necesser completa, pijama, sabatilles còmodes, llanterna i tot allò que necessiten per a dormir tranquils. Des de la Regidoria d'Educació insisteixen que, a més, han de dur el més important que són les ganes de passar-ho d'allò més bé.

    Pujar