26 de setembre de 2020 26/9/20

La Diputació i la AECC es reuneixen per a estudiar millores en la qualitat de vida de les persones amb càncer

La Diputació i la AECC es reuneixen per a estudiar millores en la qualitat de vida de les persones amb càncer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Diputació i la AECC es reuneixen per a estudiar millores en la qualitat de vida de les persones amb càncer - (foto 2)

  El president de la Diputació de Castelló, José Martí, s'ha reunit amb diversos representants de la junta provincial de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a estudiar noves vies de col·laboració que milloren la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer. A la cita s'han congregat el president de la AECC, Carlos Camahort, el seu vicepresident, Sixto Barberá, i també la gerent, Salomé Esteller.

  Les dues parts han destacat la necessitat de cooperar en altres factors com l'atenció psicològica a malalts i familiars, la propagació dels programes de prevenció i el suport del voluntariat. En les futures reunions es precisaran més detalls d'aquestes noves millores.

  Així mateix, Martí ha felicitat a l'agrupació provincial pel seu «lliurament i dedicació»: «Sou tot un exemple d'humanitat, d'altruisme i de compromís pels altres, i per això us obrim les portes de la Diputació per a escoltar-vos i per a ajudar-vos en el vostre objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que s'enfronten al càncer».

  Actualment, la AECC es troba situada en 110 localitats de la província i té més de 6.000 socis.

  Pujar