8 d’agost de 2020 8/8/20

Desinfecten per segona vegada les zones comunes del grup d'habitatges on es va produir el rebrot de Castelló

Desinfecten per segona vegada les zones comunes del grup d'habitatges on es va produir el rebrot de Castelló - (foto 1)

  La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), durà a terme per segona vegada la desinfecció de les zones comunes del grup d'habitatge públic Sant Lorenzo de Castelló, on s'ha detectat un brot amb 23 casos d'infectats per la COVID-19.

  A primers de juny, la Conselleria ja va executar treballs de neteja i desinfecció dels elements comuns d'aquest grup d'habitatge, com a mesura de xoc davant la situació provocada per la pandèmia.

  Ara, després de detectar-se un brot en un nucli familiar resident en Sant Lorenzo, es realitzarà de nou una desinfecció profunda en les zones comunes, que està prevista que comence dilluns que ve.

  Concretament, els treballs consistiran en la neteja i desinfeccion de la plaça i porxades exteriors així com dels vestíbuls, escales i ascensors dels sis edificis d'habitatges que formen el grup.

  Un total de deu operaris realitzaran les labors degudament equipats amb EPIs adequats la desinfecció (bates d'un sol ús, màscares, ulleres de protecció, guants nitril, etc) i productes desinfectants amb base alcohòlica i hipoclorit sòdic, segons marquen les recomanacions del Ministeri de Sanitat. En aquells edificis amb ascensor, s'emprarà generador de vapor.

  Per a la correcta realització de les tasques, s'avisarà als veïns dels horaris de desinfecció i se'ls proporcionarà informació de les franges horàries de treball en cadascuna de les escales.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar