4 de juny de 2020 4/6/20

Les dependències municipals de Castelló comencen a reobrir

Les dependències municipals de Castelló comencen a reobrir - (foto 1)
  • Les instal·lacions esportives municipals o la Basílica del Lledó són alguns dels edificis que comencen a viure la nova normalitat

MÉS FOTOS
Les dependències municipals de Castelló comencen a reobrir - (foto 2)
Les dependències municipals de Castelló comencen a reobrir - (foto 3)

Rafa Simó, portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló, ha anunciat en roda de premsa que es delegaran les competències referides a la reobertura progressiva de dependències municipals al president del patronat. Algunes d'aquestes dependències són la Basílica del Lledó, l'Estadi Municipal de Castalia, l'arxiu municipal i les instal·lacions esportives municipals de Gaetà Huguet, el Sindical i la ciutat esportiva Chencho. La reobertura progressiva “sols es provarà per a les instal·lacions esportives”, assegura Rafa Simó.

Les reobertures es duran a terme “sempre ateses les instruccions de prevenció de riscos laborals”, afirma el portaveu de l'equip de govern. Sobre la base d'aqueixa prevenció i les condicions de la Fase 1, entre hui o demà, “únicament poden obrir Gaetà Huguet, la ciutat esportiva Chencho i el Sindical”.

En el cas de la Basílica del Lledó ja està oberta a la ciutadania i s'han celebrat ja actes religiosos en aquesta. Pel que fa a l'Estadi Municipal de Castalia, el CD Castelló ja està treballant per a fer tots els tests necessaris i, a més, “ells tenen un protocol que els ve de federació i han de complir”, confirma Rafa Simó.

L'explotació de les platges serà a partir de l'1 de juliol

L'explotació dels serveis de temporada a les platges del terme municipal de Castelló es dividia en cinc lots: “un berenador, una zona per a la instal·lació d'un lloc de massatges, una zona per a embarcacions, un quiosc de premsa i un quiosc de premsa i gelats tant a la platja del Pilar com en la del Serradal”.

Aquesta explotació estarà autoritzada a partir de l'1 de juliol malgrat que es va realitzar una sol·licitud complementària perquè es poguera autoritzar des de l'1 de juny per a les platges del Gurugú i de la Pineda. L'Ajuntament de Castelló no comprén per què enguany s'ha entés a totes les platges del municipi com a iguals. “Aqueix canvi de criteri per part de Costes no és el que toca i reivindicarem des de l'Ajuntament el que creiem que és just”, assevera Rafa Simó.

Es prolonga el contracte per al control de les plagues de mosquits

El contracte “s'amplia a la pràctica totalitat de l'any” per a controlar les poblacions de mosquits i altres insectes voladors en cas de plagues en el terme municipal de Castelló. El contracte tindrà un cost de 66.899€, IVA inclòs. El portaveu de l'equip de govern ha assegurat també que el servei “continua funcionant” actualment.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar