1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs denuncia la paralització de les obres del Camí La Plana per vacances

Cs denuncia la paralització de les obres del Camí La Plana per vacances - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs denuncia la paralització de les obres del Camí La Plana per vacances - (foto 2)

  El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha denunciat “la paralització de les obres del Camí La Plana per vacances” qui ha apuntat que “això és un altre exemple més de poca diligència i d'improvisació per part del Fadrell perquè retardar aquestes obres suposa obstaculitzar les rutines dels castellonencs”.

  Així mateix, Ventura ha recordat que “aquestes obres d'adequació del camí, que porten mig any en marxa i que són per a millorar el servei dels ciutadans no poden demorar-se molt en el temps”.

  No obstant això, l'edil de Cs ha indicat que “el Govern del Fadrell va arribar fort, es va anar de varaneo però la seua legitimitat en les urnes, no és suficient per a estrenar-se en el càrrec amb escassa diligència i excessiva improvisació”.

  Esteban Ventura ha conclòs que “tothom té dret a vacances, clar que sí, els polítics, operaris d'obra, les brigades de neteja –més val que estiguen de vacances i que no siga impunitat per part del Govern per no manar netejar les pintades de les BAF- els policies… Tots. Però una bona organització no deixa a Castelló i als castellonencs orfes dels seus serveis”.

  Pujar