29 de gener de 2020 29/1/20

Vox denuncia atacs a la seua seu a Castelló

Vox denuncia atacs a la seua seu a Castelló - (foto 1)
  • No és la primera vegada que succeeix encara que en aquesta ocasió els danys han sigut menors

MÉS FOTOS
Vox denuncia atacs a la seua seu a Castelló - (foto 2)

Vox ha denunciat que la seua seu a Castelló ha sigut atacada aquest dimarts: “Aquesta vegada ho danys han sigut menors ja que l'atac ha consistit en un llançament d'ous a la façana i els cristalls de la seu provincial”, ha explicat la formació en un comunicat.

“Com és lògic i és habitual, VOX és l'únic que planta cara al pensament únic progre i antidemocràtic que sembla representar l'esquerra”, ha afirmat la President de Vox, Plans Massó.

“Sembla ser, continua comentant Plans Massó, que acceptar els resultats de les urnes no convé a aquells que s'autodenominen demòcrates, després resulta que els ‘fatxes’ som nosaltres. Encara sort que, com van demostrar els resultats del 10N, el poble espanyol va obrint els ulls i ja no es cree tot el que li compten en la majoria dels mitjans de comunicació”.

Vox, continua el comunicat, defensa sempre la llibertat d'expressió, entesa com a manera d'expressar pensaments, mai com a afront, agressió i insult cap a aquells que la falta de raciocini considera enemics i no, com haguera de ser, ideologies diferents.

Pujar