5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs demana a Marco que aclarisca si Castelló tindrà o no pressupost per a aquest any 2020

Cs demana a Marco que aclarisca si Castelló tindrà o no pressupost per a aquest any 2020 - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha demanat a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco que “aclarisca si Castelló tindrà o no pressupost per a aquest any 2020, tal com hem conegut hui, a través d'una entrevista en un mitjà de comunicació, sense aclarir si els castellonencs continuarem amb el pressupost prorrogat de 2019”. 

  Marín-Buck ha indicat que “el divendres, ja sentim l'avís d'un portaveu de l'equip de govern, també, en un mitjà de comunicació, hui és la pròpia alcaldessa, i no hi ha dues sense tres, a la pròxima la decisió estarà presa”. El portaveu de Cs ha recordat que “sempre hem sigut comprensius amb el Acord del Fadrell i hem traslladat el nostre suport a l'equip de govern respecte a les decisions del coronavirus” però “que el Fadrell no s'enganye ni pretenga enganyar a l'oposició, utilitzant aquesta crisi sanitària per a justificar que els comptes per a Castelló per a aquest 2020, mai han sigut clares malgrat el Re-Acord” ha traslladat Marín-Buck.

  Qui a més ha insistit que “en Cs ja demanem revisar els pressupostos previstos per a 2020, aprofitant que no estaven presentats, per a beneficiar als sectors i a les famílies més castigades per aquesta pandèmia, vam presentar un decàleg de mesures socials, culturals i econòmiques perquè el nostre suport institucional, per a actuar contra la COVID-19, sempre ha anat acompanyat de propostes de millora, no obstant això continuem esperant resposta i el que és pitjor, amb anuncis que no ajuden res a la situació dels castellonencs”. 

  “La revisió dels comptes per a 2020 i redistribuir les partides per a aquells més desfavorits per la COVID-19 ha de ser una cosa complementària al Pla de Resposta d'Emergència per a reactivar l'economia local”, ha indicat Marín-Buck i ha lamentat que “el Fadrell pose l'excusa de no haver arribat al final de la crisi per a fer balanç i activar les mesures anunciades com sí han fet els seus homòlegs de València”. Per tant, Marín-Buck ha recalcat que “a més d'unitat i lleialtat, les crisis també exigeixen voluntat i diligència”. 

  Finalment, el portaveu de Cs ha manifestat que “en una cosa està d'acord amb l'alcaldessa, i és que els castellonencs han demostrat responsabilitat en el compliment de l'estat d'alarma i això, és l'única vacuna efectiva contra el virus de moment”. 

  Pujar