20 d’octubre de 2020 20/10/20

Cs demana al Fadrell que desconfine la seua gestió perquè els castellonencs no viuen d'anuncis ni es curen de perdons

Cs demana al Fadrell que desconfine la seua gestió perquè els castellonencs no viuen d'anuncis ni es curen de perdons - (foto 1)
  • Marín-Buck: “Els que venien a rescatar persones, cada dia que passa, perden l'oportunitat de fer-ho”

MÉS FOTOS
Cs demana al Fadrell que desconfine la seua gestió perquè els castellonencs no viuen d'anuncis ni es curen de perdons - (foto 2)
Cs demana al Fadrell que desconfine la seua gestió perquè els castellonencs no viuen d'anuncis ni es curen de perdons - (foto 3)

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha demanat hui al Fadrell que “desconfine la seua gestió, que no use el coronavirus per a seguir en quarantena i que no reduïsquen a la Covid-19 la seua inacció al capdavant de la ciutat en el primer any de legislatura perquè els comerciants, hostalers PIMES, autònoms i en definitiva, els castellonencs no viuen d'anuncis ni es curen de perdons”.

Seguint aquests termes, Marín-Buck ha fet una radiografia de la ciutat hui, en el debat de l'estat de Castelló. I ha lamentat que al “Fadrell li coste digerir el problema” per això ha recomanat als membres del Acord a “eixir al carrer per a veure les pancartes reivindicatives als balcons, escoltar als veïns, auxiliar als comerciants locals, asseure's amb els sindicats de funcionaris sense exclusions per a posar en marxa la nostra ciutat des del diàleg i consens” perquè “no es pot predicar sense donar exemple”.

El portaveu de Cs ha insistit que “els que venien a rescatar persones, cada dia que passa, perden l'oportunitat de fer-ho” referint-se a no complir amb les polítiques socials que urgeixen els castellonencs en matèria d'ocupació, habitatge, sanitat, educació i un llarg etcètera”.

Finalment, el portaveu de Ciutadans ha recomanat al Fadrell “patejar el carrer, traure la seua gestió de la quarantena i millorarla perquè la realitat Covid l'exigeix i, que la màscareta no els impedisca reivindicar i defensar el que necessita Castelló i els castellonencs”. I ha demanat per favor “que no es llaven massa les mans”.

Pujar