28 de març de 2020 28/3/20

Cultura impulsa la 26 edició de Castelló a Escena que s’estendrà fins al mes d’abril

  L'Ajuntament de Castelló, a través de la seua Regidoria de Cultura que dirigeix Verónica Ruiz, engega la 26 edició del cicle de teatre Castelló a Escena. Es tracta d'una iniciativa amb la que es pot gaudir d'obres representades pels grups d'amateur de la ciutat.

  La 26 edició de Castelló a Escena comptarà amb un total de 18 funcions representades per 13 grups de teatre: el Cresol, l'Armeral, Espiral i Teatre, Brau Blocau, Tragapinyols, Baladre, Amics del Teatre, l'Enfilat, Escenatrama, Fadrell, Maset de Frater, els Ubús i Taronger.

  L'edil ha afegit que "aquests grups de teatre són, a més de companyies que promouen la cultura i l'oci, una autèntica pedrera d'actrius i actors, alguns dels quals aconsegueixen enfocar la seua carrera professional i es converteixen en un motiu d'orgull per a les companyies i per a la ciutat".

  Les funcions, que començaran el 21 d'octubre i acabaran el 8 d'abril, es realitzaran al Teatre del Raval els dissabtes a les 20 hores i els diumenges a les 19 hores. Cadascun dels grups de teatre representaran en el seu cap de setmana corresponent, d'un total de 13, les seues obres a les quals es podrà accedir mitjançant una entrada. El preu d'aquestes es manté com en passades edicions en 6€ per a platea i 5€ a l'amfiteatre, que es podran adquirir en taquilla 50 minuts abans de cada funció.

  Per últim, Verónica Ruiz ha mostrat "el nostre major suport al cicle teatral de Castelló a Escena i ens sumem a l'esforç d'aquestes més de dues-centes persones entre actrius, actors, directors, tècnics, muntadors i altres especialistes de l'escenari amb el millor desig de què el cicle continue donant l'oportunitat de pujar a un escenari als nostres talents".

  Pujar