21 de gener de 2021 21/1/21

“Crónica de tu Maratón” celebra la seua quarta edició

“Crónica de tu Maratón” celebra la seua  quarta edició - (foto 1)
  • L'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló col·labora amb la Marató BP Castelló i el 10K FACSA Castelló organitzant un concurs de relats per als participants d'ambdues curses

La Marató BP Castelló té al seu voltant un gran nombre d'activitats complementàries que converteixen la cursa en un gran esdeveniment esportiu. Una d'aquestes activitats és el concurs de relats “Crónica de tu Maratón” organitzat per l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló.

El concurs, que aquest any celebra la seua quarta edició, va destinat a aquells corredors i corredores inscrits al desé aniversari de la Marató BP Castelló o al sèptim 10K FACSA Castelló, i que desitgen descriure, en clau periodística, les seues vivències i experiències personals després de córrer pels carrers de Castelló, en qualsevol de les dues proves. La persona guanyadora rebrà una inscripció per a la pròxima edició (de la Marató BP Castelló o per al 10K FACSA Castelló) i una sessió de recuperació en un centre fisioterapèutic de Castelló. El segon classificat rebrà un val per a adquirir una motxilla de marca esportiva.

“Crónica de tu Maratón” és una iniciativa que pretén donar visibilitat al periodisme esportiu, així com apropar als corredors i corredores a aquesta disciplina periodística, convertint-los en redactors per un dia. El termini per a enviar els treballs estarà obert entre els dies 17 de febrer i el 8 de març, per a tots aquells participants que vullguen fer constar sobre el paper les experiències personals després de córrer el 16 de febrer a Castelló.

La guanyadora a la passada edició va ser Beatriz Aznar Millán (dorsal 819) amb el relat: “Principita” en zapatillas.

 

Pujar