elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El concert extraordinari “Mestre Babiloni” tanca aquest dilluns el cicle de música “Dilluns al ras”

El concert extraordinari “Mestre Babiloni” tanca aquest dilluns el cicle de música “Dilluns al ras”
  • El conjunt de guitarres “Mestre Babiloni” junt amb la Joia Guitar Ensemble del Japó oferiran un recital el dilluns 29 de juliol a la Plaça Major

MÉS FOTOS
El concert extraordinari “Mestre Babiloni” tanca aquest dilluns el cicle de música “Dilluns al ras” - (foto 2)

El cicle de concerts a l’aire lliure “Dilluns al ras” finalitza la nit del 29 de juliol amb el concert extraordinari “Mestre Babiloni”. L’espectacle musical és el plat fort del cicle de recitals organitzat per la regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz. L’objectiu d’aquests concerts és difondre la memòria i reivindicar l’herència musical, artística i humana del guitarrista Manuel Babiloni, un prestigiós concertista de guitarra clàssica castellonenc.

El concert, que ha sigut preparat per a l’ocasió, tindrà lloc a les 22.30 hores a la Plaça Major de Castelló i comptarà amb la col·laboració especial de la Joia Guitar Ensemble de Yokohama (Japó), de la qual Babiloni fou nomenat director honorífic. El guitarrista castellonenc mantenia una forta relació amb el Japó, on sovint realitzava concerts, gires i classes magistrals. A més, va crear una escola interpretativa que hui en dia és seguida per nombrosos amants de la guitarra del país nipó. D’aquesta acadèmia han eixit artistes Takayuki Azuma, un dels deixebles de Manuel Babiloni amb més renom.

Pujar