2 de desembre de 2020 2/12/20

'Concert d'amics', l'homenatge a Manuel Babiloni, tancarà el cicle musical 'Dilluns al ras'

'Concert d'amics', l'homenatge a Manuel Babiloni, tancarà el cicle musical 'Dilluns al ras' - (foto 1)
  • L'actuació tindrà lloc el dilluns 5 d'agost a les 22.30 hores a la Plaça Major

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha programat l'últim concert del cicle musical 'Dilluns al ras' per al dia 5 d'agost a les 22.30 hores a la Plaça Major, on s'oferirà un concert-homenatge al famós guitarrista castellonenc, Manuel Babiloni.

"Després d'haver hagut de suspendre el primer concert del cicle musical Dilluns al Ras per qüestions climatològiques, la música tornarà a envoltar la plaça Major de la nostra ciutat amb més força que mai" ha destacat Ruiz.

Amb el nom 'Concert d'amics', Isabel Argos a la veu, Elvira Babiloni al piano, i Gabriel Sanchís al trombó, amics del guitarrista Babiloni, interpretaran un repertori basat en els diferents estils musicals de compositors dels segles XX i XXI, com el compositor castellonenc Ramón Paús.

Amb aquesta última actuació, els músics i amics del guitarrista il·lustraran la intensa labor de difusió artístic-musical contemporània que ha desenvolupat Manuel Babiloni durant tota la seua carrera artística.

Pujar