elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís votarà 'no' a la investidura de Begoña Carrasco

Compromís votarà 'no' a la investidura de Begoña Carrasco
  • Garcia: “Els resultats evidencien que som la referència de l’espai transformador a Castelló i treballarem des de ja per protegir les polítiques transformadores dels últims vuit anys”

Compromís per Castelló liderarà l’oposició al Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló i liderarà l’esquerra a la ciutat. El portaveu de la coalició, Ignasi Garcia, ha destacat que «Compromís som la única garantia per millorar la vida de les persones, la única garantia per seguir defensar drets, serveis i oportunitats per a Castelló, i la única garantia per plantar cara al Partit Popular i als seus socis de Vox, a les retallades i a l’odi».

Després de la reunió de l’executiva de Compromís per Castelló a la seu del carrer Navarra per analitzar els resultats de les passades eleccions del 28 de maig, Garcia ha assenyalat que «els resultats evidencien que som la referència de l’espai transformador a Castelló». «Tot i que considerem que la nostra campana ha estat bona i ens ha permés tindre presència i visibilitat, ens hem vist superats per una dinàmica estatal que ens ha restat», ha assenyalat el portaveu.

«Ara, i des d’aquest moment, després d’agraïr als 9.377 ciutadans i ciutadades que ens han confiat el seu vot, treballem per protegir totes les politiques transformadores que hem dut a terme aquests vuit anys i volem que totes les persones d’esquerres de la ciutat sàpiga que Compromís és un espai on son benvingudes totes i tots els que s’han quedat sense referència», ha dit Ignasi Garcia.

Garcia ha anunciat, tanmateix, que no s’abstindrà en la investidura de Begoña Carrasco, i votarà en contra, «per què el PP representa l’oposició a les polítiques que transformen la vida de la gent».

Pujar