19 de setembre de 2020 19/9/20

Compromís es mobilitza per encarar el procés de primàries

Compromís es mobilitza per encarar el procés de primàries - (foto 1)

    Compromís per Castelló ha iniciat el nou curs amb una assemblea del col·lectiu local, on s'han exposat les línies de treball que porta en marxa el Grup Municipal a l'ajuntament. Així, Compromís encara el nou curs amb força i il·lusió, amb la mirada posada sobre el procés de primàries que la formació celebrarà, previsiblement, a principis de 2019, a l'espera d'un reglament que acordarà l'Executiva Nacional del partit. El portaveu de la formació, Ignasi Garcia, ha recordat que “Compromís és el partit amb les primàries més democràtiques” i que “tothom podrà participar en l'elaboració de les llistes” inscrivint-se com a simpatitzant. Per això, Garcia ha anunciat que el partit iniciarà una campanya de mobilització perquè la ciutadania participe del procés de primàries, s'apunte i decidisca col·lectivament.

    Garcia ha destacat la importància d'un procés de primàries “on se tria, no només al cap de llista, sinó també a la resta de la candidatura”. A més, el portaveu de Compromís ha retret al PP i Ciudadanos que bloquegen a les Corts la reforma de la llei electoral, que permetria tindre unes llistes obertes i desbloquejades per a la lliure elecció de la ciutadania.

    L'assemblea de Compromís també va servir perquè les diferents sectorials del col·lectiu (economia, urbanisme, socieducativa, memòria històrica, igualtat, cultura i esports) donaren compte de les seues àrees, amb l'objectiu de perfilar noves propostes per al futur programa electoral.

    Pujar