18 de setembre de 2020 18/9/20

Compromís encara el nou curs per continuar liderant la transformació social a Castelló

Compromís encara el nou curs per continuar liderant la transformació social a Castelló - (foto 1)

  El grup municipal de Compromís per Castelló comença un curs decisiu "per a la continuïtat de l'Acord del Grau en el 2019 en que Compromís volem aportar i liderar". Així ho ha ratificat el seu portaveu, Ignasi Garcia, destacant que eixa continuïtat s'ha de fer "comptant amb la gent perquè l'Acord del Grau no siga un moment passatger sinó que esta millora de la qualitat de vida de Castelló puga continuar incrementant-se".

  En aquesta línia, s'afronta el curs polític amb força i il·lusió per seguir sent el grup municipal que impulsa les polítiques progressistes a Castelló. Així, Compromís se situa com a motor del canvi social a la ciutat i com a peça indispensable i imprescindible per a seguir avançant en polítiques socials.

  Per a això, el portaveu ha ressaltat tres potes en les quals cal seguir treballant. La primera d'aquestes és la de les ordenances fiscals que, tal com ha explicat Garcia, "està pràcticament enllestida" i "són més justes i igualitàries en la recaptació". Unes ordenances pensades perquè pague més qui més té.

  Un altre tema cabdal és el Pla General per fer de Castelló una ciutat més verda, respectuosa amb el medi ambient i aturant l'especulació a la qual ens tenia acostumats el Partit Popular. "La sectorial d'urbanisme de Compromís estem treballant de valent en el tema de les al·legacions a l'estructural així com a les demandes que puguen fer-se i les millores al detallat", ha expressat el també regidor a l'Ajuntament de Castelló. A més ha ressaltat que l'objectiu de Compromís amb el Pla General és "tirar endavant un model de ciutat molt més sostenible i habitable".

  I l'últim d'aquests reptes és el de "tirar endavant uns pressupostos que no siguen de tancament, sinó de continuïtat per a poder seguir desenvolupament les polítiques socials de l'Acord del Grau i posar a les persones en el centre de la nostra acció política", ha expressat el portaveu municipal.

  Pujar