30 de novembre de 2020 30/11/20

Compromís per Castelló aposta pel consens per a acostar postures a l’Acord de Fadrell

  • Ginés: «Les millores en la comunicació interna ens permetran millorar també la gestió i desenvolupar uns pressupostos de progrés per a Castelló»

Compromís per Castelló considera «fonamental» millorar la comunicació interna entre les diferents àrees que conformen en govern municipal i que depenen dels tres partits signats de l’Acord de Fadrell. És per això, que la formació aposta pel consens i vol intensificar la coordinació entre delegacions, amb un increment de les reunions entre els socis de govern.

Així ho ha exposat el portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés, qui considera que aquestes esmenes permetran «millorar també la gestió i desenvolupar un pressupostos de progrés per a Castelló». Aquesta és la principal prioritat del grup valencianista i la finalitat cap a la qual s’orienta «qualsevol puntualització a l’Acord de Fadrell».

Compromís valora positivament la constitució hui de la comissió de seguiment de l’acord, un dels objectius del partit de Ginés. La propera reunió serà el pròxim 8 de gener per a «resoldre qualsevol desavinença» i continuar «caminant junts», ha apuntat el portaveu. En aquest marc s’abordarà la disparitat de posicions respecte a la necessitat de constituir una nova Junta de Festes, un assumpte per al qual els tres partits del govern coincideixen en la necessitat de trobar una solució.

Respecte a una possible reestructuració de les competències, Ginés destaca que «Compromís va a estudiar tot l’acord de Fadrell» i que qualsevol canvi «ha de ser fruit del consens entre tots els acords que el van signar». Cal recordar que el document signat al juny de l’any passat per les tres force progressistes de la ciutat recull 247 punts aglutinats en l’educació, l’economia, la sostenibilitat, els drets i el benestar.

Pujar