elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa

Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa
  Galeria de fotos
  Castellón - San Cristóbal 2017 - Pa i Porta Gaiates
  Castellón - San Cristóbal 2017 - Pa i Porta Gaiates
  MÉS FOTOS
  Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa - (foto 2)
  Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa - (foto 3)
  Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa - (foto 4)
  Les Comissions Gaiateres rendeixen homenatge a Sant Cristòfol amb un llarg viatge sense sortir del Palau de la Festa - (foto 5)

  Sant Cristòfol va ser honrat ahir a la nit al Palau de la Festa amb un sopar de pa i porta al qual va assistir tot el col·lectiu fester castellonenc. El secretari de la Federació Gestora de Gaiates, explicava per elperiodic.com com la temàtica de l'acte estava enfocada en el viatge en què s'embarquen cada any els gaiaters i gaiateres. L'espectacle, "Viatge amb nosaltres" va ser presentat per primera vegada en la història per la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor que van canviar el seu habitual glamur folklòric per convertir-se en comandant i hostesses d'aquest vol en què la màgia va residir en els balls. 

  Balls d'arreu del món que seguien aquest fil conductor i que van aconseguir arrencar a més d'un de la seva cadira. Les primeres a ballar van ser les comissions infantils, seguides de les madrines i presidents infantils. Posteriorment i seguint la mateixa estructura l'atenció va recaure en les comissions adultes, que van acompanyar en una mena de cor el ball de les madrines majors, les que van ballar per blocs. Corts d'Honor i presidents també van formar part d'aquest viatge ballant amb unes coreografies d'allò més treballades. 

  L'acte va començar a les 22:00 hores amb l'Homenatge al Gaiater d'Honor de l'any 2017 Lorenzo Ramírez, mort recentment. Després del breu però sentit homenatge, el sopar i l'espectacle, la festa no va parar, la discomòbil es va encarregar d'esgotar les piles dels assistents en aquest multitudinari acte en el qual no van faltar autoritats municipals, col·lectius relacionats amb les celebracions locals i com no, els representants de les comissions al costat de les reines i dames de la ciutat.

   

  Pujar