elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Ciutat Esportiva estrena noves graderies

La Ciutat Esportiva estrena noves graderies
  MÉS FOTOS
  La Ciutat Esportiva estrena noves graderies - (foto 2)

  Les persones de tot el territori estatal que aquests dies assisteixen al Campionat d’Espanya de Volei Femení Juvenil estant sent les primeres en provar els nous seients de Ciutat Esportiva. 540 seients que estaven previstos ja al projecte del pavelló de 2012.

  Una usuària habitual del pavelló comenta les incomoditats que patien abans: “Ens havíem d’asseure directament a la graderia de ciment, que estava freda i, a més, era molt alta i els peus quedaven penjant”. Amb els nous seients es solucionen tots dos problemes, fent la instal·lació més confortable.

  El pavelló de Ciutat Esportiva té molta activitat diària de diferents modalitats (es juguen partits de futbol sala, handbol, bàsquet a nivell autonòmic, volei etc.), és el segon més gran del municipi pel que fa  a aforament i pistes, i s’utilitza sovint com alternativa al Ciutat de Castelló.

  Les seccions masculina i femenina del Club Voleibol l’Illa Grau juguen la Superlliga i la Superlliga 2 en aquest pavelló com a seu habitual. La instal·lació també rep esdeveniments esportius com els nacionals de volei i wu-shu o un torneig internacional de boxa per a aficionats.

  Pujar