2 de desembre de 2020 2/12/20

Ciudadanos pregunta quines van a ser les condicions de la cesió de la Piscina Provincial

Ciudadanos pregunta quines van a ser les condicions de la cesió de la Piscina Provincial - (foto 1)
  • La portaveu a la Diputación, Cristina Fernández, assenyala que "no es poden traspassar espais a la lleugera i sense un pla d'acció"

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha preguntat al Govern provincial per "quines seran les condicions de la cessió de la Piscina Provincial a l'Ajuntament de la capital de la Plana". "Ens preocupen especialment dos assumptes: els terminis i qui pagarà la infraestructura a partir d'ara", ha manifestat Fernández. En aquest sentit, la diputada ha explicat que "és important conéixer quant temps queda per a aquest traspàs i com es donarà. És a dir, si es produirà quan finalitze el contracte de concessió amb l'empresa que ara mateix està explotant la Piscina Provincial i si en el moment en què s'extingisca, el mateix ajuntament serà qui els traga de nou a concurs públic o li ho encarregarà al Patronat d'Esports perquè es faça càrrec de la seua explotació i siga exclusivament de titularitat pública municipal". "I és que en aqueix cas si consideren mantindre-li el nom de "Provincial" només serà per distingir i diferenciar la piscina, però res més", ha postil·lat la diputada.

Així, la portaveu espera "respostes per part del nou Executiu ja que una cosa és la teoria i una altra la pràctica". "No es poden cedir espais a la lleugera i sense un pla d'acció, només perquè l'altra administració és del mateix color polític", ha asseverat la diputada, qui ha afegit que "això no es tracta d'amiguismes sinó de responsabilitat i gestió".

"Des de Cs estarem vigilants perquè una cosa és buidar competències de la Diputació i una altra és fer-ho per conveniència i a les braves", ha resolt Fernández.

Pujar