elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El II Cicle de Blues s'uneix a la iniciativa Sentim els Parcs per a donar més cabuda a músics locals

El II Cicle de Blues s'uneix a la iniciativa Sentim els Parcs per a donar més cabuda a músics locals
  • La iniciativa, que se celebrarà durant els quatre caps de setmana de maig, s'amplia als diumenges en diverses places de Castelló

MÉS FOTOS
El II Cicle de Blues s'uneix a la iniciativa Sentim els Parcs per a donar més cabuda a músics locals - (foto 2)
El II Cicle de Blues s'uneix a la iniciativa Sentim els Parcs per a donar més cabuda a músics locals - (foto 3)
El II Cicle de Blues s'uneix a la iniciativa Sentim els Parcs per a donar més cabuda a músics locals - (foto 4)

El cap de setmana vinent Castelló acollirà el II Cicle de Blues a Castelló que, organitzat per la Regidoria de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, s'unirà a la iniciativa Sentim els Parcs, donant així cabuda a més grups locals.

D'aquesta manera, la programació cultural de maig aposta per segon any per "oferir un espai propi en la nostra ciutat a la música blues, que mancava d'ell malgrat la gran demanda i dels grans músics locals de gran experiència", ha afirmat la regidora Verònica Ruiz.

A més, aquest segon cicle ha ampliat el nombre d'actuacions també als diumenges amb l'objectiu de "donar més cabuda als músics locals i així impulsar i promoure el seu treball, que a més podran gaudir de compartir cicle i escenaris amb altres professionals de la resta del país".

Així, dins de la programació del cicle, que es desenvoluparà durant els quatre caps de setmana del mes de maig, es podrà gaudir de les actuacions de MIB Organ Trio i Susan Santos a les 19.00 i 20.30 hores, respectivament, el dissabte 6 de maig en la Plaça Hort dels Corders.

En la mateixa plaça però el dissabte 13 serà el torn dels Tijuana Blues a les 19.00 hores i Dark Chocolat a les 20.30 hores. El dissabte 20, també a les 20.30 hores, en el Teatre del Raval podrem veure a Álvaro de la Puerta Band; a les 23.00 hores en Hort dels Corders actuarà FJ Silvestre i a les 00.30 hores en la mateixa plaça Raíles Blues Band.

Finalment, els diumenges a les 12.30 hores en diferents places de la ciutat, i dins de l'activitat Sentim els Parcs, podrem gaudir de Back in Time el dia 7 en el Parc Mèrida, de Try en la Plaça d'Esperanto el diumenge 14, de Bluet en la Plaça Dolçainer de Tales el dia 21 i de Nena Swing el 28 de maig en el Parc del Meridià (Marjalería).

Pujar