21 de setembre de 2020 21/9/20

C's celebra el suport d'altres grups al control de la sobrepoblació de colomes

C's celebra el suport d'altres grups al control de la sobrepoblació de colomes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  C's celebra el suport d'altres grups al control de la sobrepoblació de colomes - (foto 2)

  L'edil del Ciutadans (C's) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha celebrat que "Compromís i PP s'hagen volgut adherir a la moció per a controlar la sobrepoblació de colomes en la ciutat de Castelló, impulsada per Ciutadans en el passat mes de desembre i treballada al costat del PSOE per a aquest ple". "Ciutadans demostra sempre que és una formació útil en les institucions, capaç d'aconseguir consensos per a iniciatives beneficioses per als veïns", ha afirmat l'edil.

  Gabarda ha recordat que "amb la moció presentada es pretén reduir la sobrepoblació de colomes que està causant corrosió en el patrimoni urbà i particular dels veïns a més de representar un risc per a la salut dels castellonencs". "Ciutadans ha preferit cercar el consens de tots els grups per a garantir que es vagen a solucionar els problemes dels veïns i comerciants de Castelló que tenen constants queixes respecte a aquest problema", ha destacat l'edil.

  "En 2017, C's va a seguir demostrant que, tal com hem fet en any i mig de legislatura, des de la política municipal podem solucionar els problemes diaris dels veïns amb treball, diàleg i escoltant les demandes dels castellonencs", ha assegurat Gabarda, qui ha afegit que "és essencial cercar el consens anteposant el benefici per als castellonencs als interessos polítics".

  Pujar