elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Castelló vota en contra dels pressupostos "perquè són electoralistes, reciclats i només progressen pujant impostos"

Cs Castelló vota en contra dels pressupostos "perquè són electoralistes, reciclats i només progressen pujant impostos"
  • Vidal: “Amplien les trobades de ‘microproximitat’ a tots els castellonencs que demanen ser escoltats, que passen el micro a tots”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal ha defensat hui la postura del seu grup en contra dels pressupostos 2022 per a Castelló per considerar-los “electoralistes, reciclats i en l'única cosa que progressen és pujant impostos”.

Vidal ha criticat que el Fadrell use els comptes per a vendre macrotitulars sabent que no es compliran i ha posat l'exemple de l'habitatge social. Perquè “anuncien 125.000 € per a la bossa de lloguer i 200.000 € per a reformar els habitatges de famílies vulnerables, diuen que han comprat pisos però després es publica que els paga el Sr. Puig i els 1,8M€ pressupostats en 2021, sense executar” ha recordat el responsable de Cs. En aquest sentit ha insistit que “de bones intencions i titulars no viuen els castellonencs”.

A més el portaveu de Cs ha demanat al Fadrell que “amplien les trobades de ‘microproximitat’ a tots els col·lectius i castellonencs que demanen ser rebuts i escoltats, que els passen el micro a tots, no sols a uns pocs”. Tot això, a pesar que l'alcaldessa diga que el seu govern està obert a tot el que anomena.

Finalment, Vicente Vidal ha lamentat que l'alcaldessa “intente autoconvéncer-se de què es tracta d'un pressupost objectiu i realista per a un Castelló ambiciós quan portem dos anys confinats per la seua mala gestió. Ni festes, ni turisme…” Vidal li ha exigit a Marco que “pose ordre i que no continue apagant Castelló i que continuem sent la ciutat de la Llum”.

Pujar