elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló trau la moda local al carrer per a impulsar i reactivar el comerç de proximitat

Castelló trau la moda local al carrer per a impulsar i reactivar el comerç de proximitat
Castelló trau la moda local al carrer per a impulsar i reactivar el comerç de proximitat
  • Innovació Comercial organitza ‘Moda Local al Teu Costat 2021’ amb la participació d'una trentena de botigues de la ciutat

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d'Innovació Comercial, ha organitzat ‘Moda Local al Teu Costat 2021’, un esdeveniment que se celebrarà aquest divendres i el dissabte amb l'objectiu d'impulsar, potenciar i reactivar el teixit comercial de la ciutat, especialment el sector tèxtil i l'àmbit de cerimònies. El regidor d'Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que una trentena de botigues de Castelló participaran en tres desfilades a l'aire lliure al Parc Ribalta en un esdeveniment que va ser tot un aparador i punt de trobada entre la moda local i la ciutadania.

Donate ha explicat que es tracta d'una iniciativa que naix en el marc del Consell Sectorial de Comerç. “Un projecte que ara impulsem una vegada que han decaigut la major part de les restriccions i que la situació epidemiològica ho permet”, ha apuntat Donate. El regidor ha recalcat que amb aquest esdeveniment es posa en valor un sector que ha resultat especialment afectat per les restriccions durant la pandèmia com ha sigut el tèxtil i, sobretot, el de cerimònies.

“’Moda Local al Teu Costat’ s'ha pensat com un vertader aparador públic per a les botigues locals, una cita amb la qual impulsem la reactivació d'aquest sector tan afectat per la crisi de la covid-19 i que tan important és per al comerç de Castelló”, ha destacat.

La primera cita tindrà lloc aquest divendres a les 18.30 hores en el Passadís de les Arts del parc Ribalta amb una desfilada dedicada a la moda infantil. El dissabte es realitzaran dos passes. El primer, de 12.00 a 13.30 hores per a la roba esportiva i complements, i el segon per a la moda de cerimònia, que tindrà lloc a partir de les 18.00 hores.

“Amb esdeveniments com aquest, “contribuïm a posicionar a Castelló com a destí comercial referent de la seua àrea metropolitana i provincial”, ha afirmat el regidor d'Innovació Comercial.

Pujar