elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló trasllada el II Pla Estratègic d'Ocupació 2022-2025 al Consoci del Pacte Local

Castelló trasllada el II Pla Estratègic d'Ocupació 2022-2025 al Consoci del Pacte Local
  • El document ha sigut elaborat amb la participació dels agents socioeconòmics locals per a dissenyar les noves accions

La regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Castelló ha traslladat aquest dilluns al consell rector del Consorci del Pacte Local per l'Ocupació el II Pla Estratègic d'Ocupació i ha obert un termini, que finalitza el pròxim 21 d'octubre, per a l'aportació de noves propostes o suggeriments a aquest document. El II Pla Estratègic d'Ocupació regirà les polítiques d'ocupació fins a l'any 2025 i per a la seua elaboració ha recollit les propostes i participació dels agents estratègics en desenvolupament local, així com dels diferents grups municipals.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que aquest pla “és un nou punt de partida per a continuar oferint oportunitats a la ciutadania en un període clau del desenvolupament socioeconòmic”. Marco ha recordat que l'Ajuntament va aprovar el primer pla en 2016, del qual s'han implementat més del 90% de les actuacions previstes.

A més, ha recalcat que, en els treballs previs per a l'elaboració d'aquest segon document es va dur a terme una anàlisi i diagnòstic que ha revelat que Castelló compta ara amb quasi 1.200 empreses més que abans que es posaren en marxa les accions previstes en el I Pla Estratègic d'Ocupació.

La regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, ha explicat que en el procés d'elaboració d'aquest document “han sigut convocats tots els agents socials i econòmics en matèria de desenvolupament local per a conéixer demandes, anàlisis i propostes”. “Ara ho posem a la disposició del Consell Rector del Pacte Local per l'Ocupació de Castelló perquè realitzen les consideracions o aportacions que estimen oportunes”, ha indicat.

El termini per a la remissió de suggeriments al II Pla Estratègic d'Ocupació s'ha fixat fins al pròxim 21 d'octubre. 

Pujar