4 d’agost de 2020 4/8/20

El CD Castelló torna de cap a Segona Divisió 11 anys després

El CD Castellón celebra el seu ascens a Segona Divisió
El CD Castellón celebra el seu ascens a Segona Divisió
  • Els castellonencs toquen la glòria i tornen al futbol professional després del gol de cap d'Ortuño davant el Cornellà

MÉS FOTOS
El CD Castelló torna de cap a Segona Divisió 11 anys després - (foto 2)
El CD Castelló torna de cap a Segona Divisió 11 anys després - (foto 3)
El CD Castelló torna de cap a Segona Divisió 11 anys després - (foto 4)

La temporada futbolera més estranya, sense precedents i difícil per la pandèmia del COVID-19 és la que ha triat el CD Castelló per a segellar la seua volta al futbol professional després d'11 anys d'odissea per categories poc concordes al que significa la seua afició i estadi.

El “Pam Pam Orellut” va tornar a sonar anit en el més alt de l'estadi de la Rosaleda, on els castellonencs van imposar el seu joc i van guanyar de manera justa al Cornellà. Ho va aconseguir de la mateixa manera que ha aconseguit els tres últims gols, de cap i patint fins al final.

El gol de cap d'Ortuño en el minut 26 de partit va deslligar l'eufòria en el CD Castelló, que veia més a prop aconseguir l'objectiu marcat des que es despenjara del futbol d'elit fa més d'una dècada. Fidel a l'ocorregut fins ara, els castellonencs van patir fins al final aguantant el marcador de 1-0, malgrat els moments en els quals més va estrényer el conjunt català.

La festa absoluta va arribar amb el xiulet final, el CD Castelló torna al futbol professional i és equip de Segona Divisió, convertint-se en l'orgull de tota una ciutat i aconseguint la unió absoluta entre la plantilla i el cos tècnic. Aquesta imatge es va observar durant la roda de premsa del tècnic castellonenc, que es va veure sorprés per l'eufòria dels seus futbolistes banyant-li en aigua i festejant amb ell l'important assoliment aconseguit.

El Sabadell, que va derrotar al FC Barcelona B, segueix el mateix camí i acompanya al CD Castelló en la seua aventura de Segona Divisió.

El futbol espanyol d'elit té de tornada a un històric, que tornarà a competir en la Segona Divisió malgrat les adversitats d'aquesta campanya i de les dificultats de ressorgir, però així ho ha fet el CD Castelló després d'un PlayOff d'ascens notable.

Pujar