elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló realitza aquest any 20 actuacions de millora en els habitatges municipals i al setembre reformarà altres cinc

Castelló realitza aquest any 20 actuacions de millora en els habitatges municipals i al setembre reformarà altres cinc
  • Habitatge ha dut a terme 97 intervencions des de 2019

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castelló ha realitzat aquest any 20 actuacions de millores en manteniment i conservació al parc d'habitatges municipals. Així mateix, al setembre començarà la reforma interior d'altres cinc pisos.

“Continuem treballant per a reforçar les condicions dels habitatges municipals. Des de 2019 a 2021 l'Oficina Municipal d'Habitatge va portar a terme 77 actuacions, i en aquest exercici ja hem escomés 20, destacant l'ajuda d'un equip de Jornals de Vila”, ha subratllat la regidora d'Habitatge, María Jesús Garrido.

Les 20 intervencions han consistit en treballs de reparació o manteniment. D'aquesta manera, la Regidoria ha impulsat 97 millores en tres anys al parc públic municipal format per 227 habitatges.

De manera paral·lela, la Regidoria impulsa un contracte per a executar una rehabilitació interior en cinc habitatges. Amb un pressupost de 48.000 euros, el projecte contemplarà l'esmena de deficiències en les seues instal·lacions elèctriques i de lampisteria, renovació de banys i cuines i de la fusteria. L'inici de l'execució està previst per al mes de setembre, amb un termini de tres mesos.

“Estem fent un esforç amb els habitatges municipals. El pròxim objectiu passa per impulsar un servei de gestió integral en les mateixes que potencie el control sobre les mateixes i promoga itineraris sociolaborals entre els residents”, ha afegit la regidora d'Habitatge. Aquesta proposta comprén un pressupost de 479.926 euros durant dos anys. Al juny es va iniciar l'expedient de contractació per procediment obert.

L'Ajuntament ha materialitzat en aquest mandat la compra dels 6 primers habitatges públiques des de 1984 amb l'objectiu de destinar-les a lloguers assequibles.

.

Pujar