elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló es prepara per a Sant Joan, la nit més màgica de l'any: Consulta el programa nocturn

Castelló es prepara per a Sant Joan, la nit més màgica de l'any: Consulta el programa nocturn

  Com cada any, Castelló donarà la benvinguda a l'estiu amb la nit més màgica de l'any en la vespra de Sant Joan, este diumenge 23 de juny.

  A la calor de les flames de les fogueres, i sota els focs artificials, els castellonencs donaran la seua primera salutació a l'època estival amb els peus entre les ones des de la Pineda al Gurugú i el Serradal.

  La regidora de Festes, Noelia Selma, ha explicat que amb la col·laboració de la Federació de Penyes la ciutat es bolcarà cap a la mar "donant la benvinguda a l'estiu" des de les 20 hores amb el concurs de les tradicionals coques, en una jornada que tancarà el castell de pirotècnia coincidint amb el primer bany de l'any.

  A més, els quiosquets de la zona coordinats baix Adepla han programat els seus propis esdeveniments per a passar la vesprada, la nit i la matinada amb música en viu, Djs i activitats familiars, que pots consultar en este enllaç.

  Sant Joan a Castelló 2024

  20.00 h. XXVI Concurs de Coques de Sant Joan, organitzat per la Colla Cagarrós. Per a participar en el concurs, portar la coca de Sant Joan i presentar-la al jurat (primera mitja lluna)

  21.00 h. Sopar de «pa i porta». Per Av. Ferrandis Salvador, des de la rotonda del Camí la Plana fins al riu. Cada grup o colla porta el seu sopar. Entrada a l'aparcament central fins a les 21.00 h (fins a completar aforament).

  23.00 h. Fogueres i «correfoc». Desfilada per l'Avinguda Ferrandis Salvador a càrrec de «Dimonis de la Plana». En finalitzar el correfoc, encés de la foguera.

  23.45 h. Actuació musical a càrrec de Dj Joan (primera mitja lluna).

  23.59 h. Primer bany de l'any.

  23.59 h. Castillo de focs artificials.

  Pujar