5 de desembre de 2020 5/12/20

Castelló posa en marxa Divercuina de tardor amb tallers gratuïts de cuina per a 180 xiquets

Castelló posa en marxa Divercuina de tardor amb tallers gratuïts de cuina per a 180 xiquets - (foto 1)
  • Ribera destaca l’aposta per a posar en valor els productes locals i acostar els mercats de Castelló al públic infantil

MÉS FOTOS
Castelló posa en marxa Divercuina de tardor amb tallers gratuïts de cuina per a 180 xiquets - (foto 2)

La Regidoria de Consum Sostenible ha posat en marxa l'edició de tardor del programa Divercuina de la Terreta amb dos tallers gratuïts celebrats aquest dissabte en el districte centre de Castelló i dirigits al públic infantil de 6 i 11 anys. Aquest programa, pel qual passaran 180 xiquets i xiquetes en sis semanes, persegueix fomentar els productes de proximitat i convertir als més xicotets en prescriptors dels seus pares, potenciant així el consum dels productes de ‘km 0’ en la cistella familar, a més de promocionar la gastronomia local entre els xiquets i xiquetes.

“Des de la Regidoria de Consum Sostenible de l'Ajuntament de Castelló volem promoure el consum dels productes de proximitat i posar en valor la gastronomia local, especialment en aquesta etapa, en la qual es desenvolupa el gust pels aliments”, ha destacat la regidora de l'àrea, Mary Carmen Ribera.

En aquesta edició de tardor de Divercuina passaran 180 xiquets i xiquetes en 12 tallers que se celebraren en diferents punts de la Castelló des d'aquest dissabte fins al 26 d'octubre. Aquest programa es desenvolupa amb gran acolliment des de 2017, i ja han passat més de mil xiquets i xiquetes.

Els pròxims tallers es desenvoluparan el 21 de setembre en el Mercat de Sant Antoni (districte Oest), el 28 de setembre en la plaça Miquel Peris i Segarra (districte del Grau), el 5 d'octubre en la plaça Vilanova d'Alcolea de Castelló (districte Sud), el 19 d'octubre en la plaça Primer Vaig moldre (districte Nord) i el 26 d'octubre en la plaça Doctor Marañón (districte Aquest).

Pujar