8 de març de 2021 8/3/21

Castelló participa en un fòrum nacional de bones pràctiques en l'ocupació

Castelló participa en un fòrum nacional de bones pràctiques en l'ocupació - (foto 1)

  El Fòrum de Ciutats per l'Ocupació aborda en la seua edició de tardor d'enguany les bones pràctiques locals en la millora de les oportunitats d'ocupació i la perspectiva local en les polítiques actives d'ocupació. La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, participa al costat de tècnics de l'Agència de Desenvolupament Local Castelló Crea en aquestes jornades que se celebren avui i demà a Màlaga “on es comparteixen experiències d'institucions municipals, provincials i autonòmiques per a fomentar les oportunitats laborals”.

  La doble sessió de treball inclou ponències sobre el Llibre Blanc sobre el futur del treball i reflexions al voltant d'una nova política econòmica local; la perspectiva local de les polítiques actives d'ocupació; iniciatives de cooperació i aprenentatge mutu; bones pràctiques en el sistema d'intermediació d'oferta i demanda així com grups de treball específics. “Aquestes jornades intensives ens van a permetre aprofundir en àmbits com l'orientació i la formació per a l'ocupació; la igualtat i oportunitats d'ocupació i l’emprenedoria i ocupació col·laborativa”, ha destacat l'edil Patricia Puerta.

  “Aquest fòrum s'ha consolidat com a espai de reflexió, d'intercanvi d'experiències i d'aprofitament de sinergies entre ciutats per a impulsar accions de foment de l'ocupació des de l'àmbit local. Les dues jornades de treball conclouen amb una proposta de bones pràctiques a partir dels debats en els grups de treball que serveixen de referència per als ajuntaments participants”, ha afegit.

  El Fòrum de Ciutats per l'Ocupació, que Castelló va acollir per primera vegada fa ara un any, s'ha consolidat com a espai municipal d'intercanvi d'experiències entre ciutats de més de 100.000 habitants i generador de bones pràctiques en l’àmbit de les institucions municipals.

   

  Pujar