20 de gener de 2021 20/1/21

Castelló organitza una conferència per a impulsar l’emprenedoria i l’innovació social

  El Servei d'Emprenedoria de l'Ajuntament de Castelló ha programat una conferència gratuïta titulada 'De la idea al emprenedoria social'. Es tracta d'un esdeveniment de difusió de l'emprenedoria que recolza la Regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica, dirigida per Patricia Puerta, amb la col·laboració de ROAD4WORLD, un projecte d'emprenedoria social en família.

  Aquest fòrum per a fomentar l'emprenedoria social va dirigit a empreses, voluntariats, partits polítics, administracions públiques, investigadors, docents, estudiants o a qualsevol persona que vulga aconseguir un major impacte aplicant processos d'innovació social. La conferència es desenvoluparà el proper dissabte 22 d'abril d'11:00 a 12:00 a la Sala de Formació del Centre CIES a la Ciutat del Transport.

  La jornada requereix l'incripció a https://goo.gl/forms/hgwcqUynqqTfD7h52 per a poder assistir. Els participants tindran l'oportunitat d'escoltar en directe als ponents Carlos Ratti, arquitecte i enginyer que parlarà de com les noves tecnologies estan canviant la forma d'entendre, dissenyar i viure a les ciutats, i María Elisa Bernal, economista especialitzada en mercats de treball i en innovació social i polítiques públiques.

  Compartir últimes tendències en innovació social, promoure la inspiració col·lectiva i facilitar contactes son alguns dels objectius d'aquest forum que pretén ser un espai inspirador. La regidora Puerta ha explicat que aquestes activitats tenen "l'objectiu d'incentivar l'emprenedoria, recolzar a les persones que tenen les seues pròpies idees de negoci i afavorir les oportunitats laborals".

  El Servei d'Emprenedoria es troba adscrit a l'Àgencia de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Castelló i es va posar en marxa en 2016 dins del marc del primer Pla Estratègic d'Ocupació de Castelló, en un eix que posa en valor els programes per a fomentar l'ocupació, la formació i l'emprenedoria.

  Pujar