31 d’octubre de 2020 31/10/20

Castelló organitza aquest cap de setmana una doble jornada de neteja a les platges i una solta de tortuga

Castelló organitza aquest cap de setmana una doble jornada de neteja a les platges i una solta de tortuga - (foto 1)
  • La Regidoria de Fernando Navarro programa aquesta sessió d'educació ambiental pel Dia Marítim Mundial

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest cap de setmana una doble sessió d'educació ambiental per a posar en valor les nostres platges i la mar amb motiu del Dia Marítim Mundial. Aquesta activitat es durà a terme dins de la campanya de Celebrem amb la Natura amb la col·laboració de Itinerantur. El dissabte 26 de setembre hi haurà una jornada de neteja a la platja del Gurugú i el diumenge 27 una altra activitat de neteja en el Serradal més una solta de tortuga.

La doble activitat del departament de Fernando Navarro, a més de cuidar les platges, també comptarà amb una explicació divulgativa de la campanya i conscienciació per a reduir la generació de residus i posar en valor la nostra biodiversitat. La jornada tindrà el lema de "Un transport marítim sostenible per a un planeta sostenible". Les persones interessades per a les dues activitats poden inscriure's en www.naturacastello.es. L'aforament estarà limitat a 50 persones per les mesures de prevenció sanitàries, que es dividiran en dos grups.

L'activitat del dissabte 26 es desenvoluparà des de les 11 a les 13 hores. El punt de trobada serà el lloc de la Policia Local a la platja del Gurugú. Així mateix, el dissabte també hi haurà al mateix temps una neteja del fons marí.

Per part seua, el diumenge 27, la campanya començarà a les 10.30 hores amb la neteja a la platja del Serradal. La solta d'una tortuga recuperada per la Fundació Oceanogràfic serà a les 12.30 hores.

Pujar